WELKOM BIJ RICK’S DRIJFHOUT COMPANY

Rick’s Drijfhout Company is gespecialiseerd in het verzamelen, bewerken, en verkopen van drijfhout. Sinds eind 2013 kunt u bij ons diverse soorten drijfhout kopen, zoals natuurlijk drijfhout en zwerfhout, uit de rivieren of de zee. Ook maken we van dit prachtige hout leuke interieur accessoires en diverse producten voor buiten , kijkt u eens op onze producten en portofolio voor een indruk.

Losse hout verkoop

Producten

Opdrachten op maat

Waarom bij Ricksdrijfhoutcompany bestellen?

  • Wij hebben ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het verwerken van drijfhout en wrakhout.
  • Op deze pagina kunt u gemakkelijk producten , drijfhout , wrakhout en andere unieke stukken hout bestellen, eenvoudig , snel en betrouwbaar.
  • Alle stukken worden door ons zelf ingezameld , schoongemaakt en geselecteerd dus wij weten precies wat op onze website komt te staan.
  • Wij hebben een constante aanvoer van nieuwe unieke stukken drijfhout en wrakhout en meer dan 3000 stukken op voorraad!
  • Onze eigen voordelige transport service, voor de grote en zware stukken. Bezorging tot aan u voordeur.
  • Daarnaast hebben wij de scherpste prijzen van Nederland.

Drijfhout en zwerfhout

Wij maken een duidelijk onderscheid tussen natuurlijk drijfhout en zwerfhout. Onder natuurlijk drijfhout verstaan wij onbewerkt hout bijvoorbeeld van takken of boomwortels. Zwerfhout is eerder bewerkt, hierbij kunt u denken aan houten planken en palen. Al ons drijfhout wordt zo natuurlijk mogelijk bewerkt om de originele structuur en uitstraling te behouden. In ons assortiment kunt u zowel drijfhout kopen dat gevonden is bij rivieren of bij de zee. Hout dat gevonden is bij een rivier heeft zijn natuurlijke kleur meer behouden ten opzichte van hout dat gevonden is bij de zee. Drijfhout dat gevonden is bij de zee heeft vaak een wittere kleur en verweerder uiterlijk door toedoen van wind, golven en het tij. Ons bedrijf levert onder meer hout uit Nederland, België, Frankrijk, Griekenland en Schotland.

Contact

Heeft u vragen over drijfhout kopen? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06-12983800 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.

Rick’s Drijfhout Company
Parallelweg 18
6663 AR Lent (Nijmegen)

Op zoek naar vakmannen voor u buiten project? Daar kunnen wij u ook mee helpen. Kijk op RDC Buitendienst voor meer informatie.https://www.rdcbuitendienst.nl