Contact

Drijfhout is onbewerkt hout van takken , stammen of boomwortels. In ons assortiment hebben wij zowel drijfhout dat gevonden is bij rivieren of bij de zee.

Wrakhout is wat wij noemen het hout dat ooit al een keer is bewerkt en aan het strand of langs de oevers van de rivier aanspoelen. Bijvoorbeeld oude scheepsplanken of oude pier delen.

Natuurlijk drijfhout en wrakhout behandelen 
Wij behandelen het drijfhout en wrakhout netjes voor u voor. De behandeling van het hout bestaat uit het schoonmaken, borstelen, het eventueel opschuren, en volledig laten drogen. Het schoonmaken van dit hout gebeurt volledig biologisch en zonder chemicaliën. Na deze werkzaamheden is het hout geschikt om verder te bewerken. Rick’s Drijfhout Company levert natuurlijk drijfhout en wrakhout aan kunstenaars, etaleurs, bedrijven en particulieren. Het hout wordt dan door hen bewerkt tot beeldende kunst, verlichting en woonaccessoires. Dit eventueel in combinatie met andere materialen als glas en roestvrij staal. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Producten worden door ons ook vervaardigd , vaak werken wij op opdracht van onze klanten. De mogelijkheden zijn oneindig met dit soort hout , en goed te combineren met elk interieur.

 

Ons assortiment veranderd constant, voor grotere stukken of bulk afnames stuur ons gerust een mail of bel ons en informeer naar de mogelijkheden

CONTACT
Hebt u vragen over ons natuurlijk drijfhout? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 06 129 838 00 of door het formulier op de contactpagina in te vullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht. U bent ook van harte welkom om langs te komen bij ons bedrijf. Wij zijn geopend op afspraak. Rick’s Drijfhout Company Parallelweg 18 6663 AR Lent (Nijmegen)

 

Betalen

U kunt via onze webshop alle producten en los hout online betalen met de volgende diensten.

  

Producten die op maat worden geproduceerd krijgen een losse factuur.

Uitleg afmetingen

Onze afmetingen hebben een marge van 10mm , bij een uitlopende balk nemen wij altijd een gemiddelde diameter maat.

L=Lengte   H=Hoogte  B=Breedte  D=Diameter

Verzenden en kosten

In principe verzenden we al de bestelde producten via de reguliere dienst van postnl. Grotere stukken worden per koerier verstuurt
De kosten hiervan worden automatisch via onze webshop berekend.

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor schade die ontstaat tijdens het verzenden. Wel kunnen wij het product voor een meerprijs verzekerd versturen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bezorgdienst

Voor grotere producten kunt u ook gebruik maken van onze eigen bezorgdienst. We rekenen 0,35 € cent de kilometer.

Algemene Voorwaarden en Privacy Policy

Onze algemene voorwaarden vind u HIER en onze privacy policy HIER. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen middels onderstaand formulier.